És un taller que neix a l’Escola Municipal d’Adults “mediterrani “ de Roda de Barà, amb l’objectiu de cuidar el nostre entorn. Senyalitzant set rutes per poder caminar pels voltants.


el grup de caminants - grupo de caminantes

viernes, 11 de diciembre de 2009

Ruta 2: El Cucurull
Dificultat: Mitjana. Distància: 6 km. Temps aproximat: 3 hores.
Color Blau
Punts d'interès: Plaça de la Sardana, Plaça dels Pins, Carrer de les Flors, Plaça de l'Església, Plaça de Tots Els Caiguts, baixada de Les Monges, a l'esquerra "Ca l'Oliverana (antiga casa de pagès), El Replà, Ca la Martorella (masia antiga, ara casa de turisme rural), camí de Cal Llorenç, Corrals de Cal Guivernau, Coll del Repàs.
Vista panoràmica de Bonastre i els voltants. Les muntanyes de Montmell (el sostre del Penedès). Caminem per la serralada i a l'esquerra el Fons de Cal Llorenç amb les masies vella i nova amb el mateix nom. Veiem Roda en tota la seva amplitud fins al mar. A la dreta Creixell, Torredembarra, la Pobla de Montornès i Altafulla.
Observacions: Trobem una trinxera i veiem la via de l'A.V.E.
En un dia clar fins i tot es por veure la Catedral de Tarragona i el Cap de Salou. Seguim pujant fins la Muntanya del Flaresso. Trobem indicadors de la Cova del Bon Joan i l'Avenc del Flaresso. Pujem una mica més i arribem al Cucurull.
Quan caminem pel camí del Llorenç observem a l'esquerra les antigues canalitzacions d'aigua.
Hi ha algún tram amb pedra, hem d'anar amb compte per no caure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario